Blogg

 • Höghöjdsläger i Livigno

  Höghöjdsläger i Livigno

  Sara tränar på höghöjd som del i satsning för att kvala till OS på 100 fjäril. Bra känsla! Har även kunnat njuta av lite skidåkning i den härliga miljön.

  Läs mer

 • Reportage i DN – väljer bort VM för att satsa mot OS

  Reportage i DN – väljer bort VM för att satsa mot OS

  Reportage i Dagens Nyheter (2024-01-18) om att Sara Junevik väljer att avstå VM för att istället träna på höghöjd och satsa på att kvala på 100 fjäril till OS i Paris 2024.https://www.dn.se/sport/valjer-bort-medaljchans-hog-hojd-ska-ta-henne-till-os/

  Läs mer

 • Taggad för 2024!

  Taggad för 2024!

  Framgångarna under 2023 har gjort Sara än mer taggad inför 2024! Börjar säsongen 2024 med träningsläger i Stellenbosch i Sydafrika. Gott Nytt År!

  Läs mer

 • EM: Brons på 50 fjäril samt två guld lagkapp !

  EM: Brons på 50 fjäril samt två guld lagkapp !

  EM i kortbana i Bukarest blev en stor framgång med brons individuelltvilket var första individuella medaljen som senior. Dessutom två guld i lagkapp på 4 x 50 frisim och 4 x 50 medley!

  Läs mer

 • Sara Junevik intervjuad om bakgrund, långsiktighet och simkarriär

  Sara Junevik intervjuad om bakgrund, långsiktighet och simkarriär

  Sara Junevik blev inbjunden till Simpodden Hultén och Jansson för att prata om sin simning hittills, framöver och om att ha långsiktigt tänk.https://www.podbean.com/ep/pb-epf5i-14d65c0

  Läs mer

 • Föreläsning på simläger

  Föreläsning på simläger

  ”Att få chansen att dela vidare erfarenheter, upplevelser och lärdomar är något jag försöker göra mer och mer. Jag blev inbjuden att föreläsa på Mellansvenska Simförbundets simläger i Älvdalen nu i slutet av augusti. 37 ungdomar och tränare lyssnade när jag pratade om vikten att tänka långsiktigt och ha tålamod.”

  Läs mer

 • Ny leverans av produkter

  Ny leverans av produkter

  ”Redo för nya säsongen tillsammans med Zinzino som jag precis fått leverans från. Påfyllning av deras BalanceOil+ som hjälper mig att få rätt balans mellan omega 3 och omega 6 i kroppen, samt deras kosttillskott Xtend, Protect+ och Viva+.”

  Läs mer

 • Svenska Simspelen 22-24/9!

  Svenska Simspelen 22-24/9!

  Dags för höstens tävlingspremiär i Väsby helgen 22-24/9 i kortbana. Resultat: https://www.livetiming.se/results.php?cid=7481Sändning från tävlingarna: IC Control LiveTiming – Swedish Swim Games Grand Prix 1 2023 Foto: Lars Dafgård

  Läs mer