Sponsorer

Nedan är en presentation av mina sponsorer och samarbetspartners som stöttar/samarbetar med mig i min satsning inom simning.

Är ni intresserade att påbörja ett samarbete? Fyll i formuläret under ”Kontakt” så kollar vi hur just vi kan samarbeta!

Stötta mig i min satsning inom simning!
Hör av er så kollar vi på vilket sätt vi kan samarbeta och hjälpa varandra.

XBASE ger dig mer än kvalitetssäkrade redovisningstjänster, vi ger dig trygghet. För oss är det självklart att arbeta nära dig som kund, på dina villkor. Genom personlig service och helhjärtat engagemang ger vi dig möjligheten att fokusera på din verksamhet till hundra procent. Vi hjälper dig med det vi är bra på och du får mer tid att göra det du är bra på.

Digital anslagstavla, receptions-tv, intern-tv, elektroniskt skyltning eller digital signage. Smartsign är den enda mjukvaran du behöver för att kunna publicera intern och extern kommunikation. Lätt att använda och du kan publicera innehåll till flera skärmar samtidigt. Läs mer på https://www.smartsign.se Söker du nya utmaningar och vill vara med på en tillväxtresa https://careers.smartsign.se

Vi jobbar stort och flexibelt i hela Dalarna och utgår från vårt kontor på Åsgatan i Falun.
– VI FÖRVERKLIGAR BOSTADSDRÖMMAR

Zinzino är ett välkänt globalt företag från Skandinavien, dedikerat till testbaserad personlig kost. Med närvaro på över 100 marknader världen över erbjuder Zinzino vetenskapligt validerade näringstillskott. Deras engagemang för att leverera skräddarsydda lösningar särskiljer dem från andra liknande företag, vilket gör det möjligt för individer att optimera sitt välbefinnande. Genom sin omfattande räckvidd och evidensbaserade tillvägagångssätt fortsätter Zinzino att ge individer över hela världen möjlighet att uppnå sina hälsomål.
Läs mer på zinzino.com

Hotell Villa Långbers, på toppen av Tällberg, utgör en av de vackraste platserna i Sverige för exklusiva möten oavsett om det är konferens, fest eller avkoppling.  Milsvid utsikt över Siljan och omgivning som är lika vacker i sommargrönska som i gnistrande vit snö ger perfekta förutsättningar för värdefulla tillfällen.

Vackert beläget i direkt anslutning till Höganäsbadet och Sandhan i Svärdsjön ligger vårt familjeägda Trollnäs Gårdshotell anno 1923.

Vi projekterar mark och skapar boende, vi renoverar och snickrar.
– Vi skapar förutsättningar för nyttan
.


Övriga lokala sponsorer:
– Karl Hedin Leksand

-Elon Leksand